Waarom een meskerbord aanschaffen? Loopt uw kind tegen problemen aan met lezen?

Om goed te kunnen lezen is er een goede motoriek en een optimale werking van onze zintuigen nodig. Wanneer deze ontbreken, of zich niet voldoende hebben kunnen ontwikkelen, blijft het kind struikelen over dezelfde woorden. We kunnen de fijne motoriek trainen ons meskerbord. Met als doel de linker- en rechterhersenhelft beter met elkaar te laten samen werken. De beide handen maken constant dezelfde bewegingen. Door dit te stimuleren komt men tot betere prestaties. Wat zal dit fijn zijn voor uw kind. 

Uw kind kan bij mij komen om samen te kijken naar wat hij of zij nodig heeft. Maar u kunt natuurlijk ook zelf aan de slag gaan met uw kind. 

Wil jezelf een spiegelbord of Whiteboard aanschaffen om de motoriek te trainen? Dat kan! Wij maken onze meskerborden voor ouders, scholen en fysiotherapeuten etc. 
Vul het contactformulier in. https://hetspinnenweb.nl/contact-het-spinnenweb-contactformulier-coaching-ouder-kind/ Zodra de betaling binnen is, gaan wij voor u aan de slag.

De prijs voor een krijtbord is € 99,- Verzendkosten €5,75.
NIEUW HSP WHITEBOARD    € 169,-  Verzendkosten  €5,75.

Verzendkosten naar het buitenland op aanvraag.

Hier ziet u eerst een whiteboard en de 2e foto is een krijtbord.
Voor ieder wat wils. Een meskerbord van krijt kan voor sommige kinderen niet prettig aanvoelen dus is uw kind gevoelig voor krijt, dat is het whiteboard een goede optie!

krijtbord (meskerbord)
whiteboard (meskerbord)
Voor meer informatie kunt u mailen naar: