Bernadet Dorresteijn en ik hebben in 2019 onze krachten gebundeld om mooie inspirerende kaarten te maken. De eerste ideeën om inspiratiekaarten te maken kwam tijdens het coachen van volwassenen. Ik merkte dat men het fijn vond om ondersteunt te worden, niet alleen door woorden tijdens het coachen maar ook met een mooie tekst om mee naar huis te nemen. Bernadet wist perfect mijn gevoelens om te zetten op papier. Hier kwamen de eerste proefmodellen uit voort en die werden met veel enthousiasme ontvangen. Voor ons het signaal om door te gaan. De eerste kaarten hebben inmiddels hun weg gevonden. Volwassenen en kinderen, die met een bepaald thema worstelen zijn dankbare afnemers.

Hulpverleners die aan hun cliënten kaarten uitdelen, als extra steuntje in de rug. En als iemand dan geraakt wordt door je kaart, dan weet je dat je iets moois hebt gecreëerd.
De thema´s spelen vrijwel in ieders leven en dat is ook de kracht van deze kaarten. Ze zijn zo herkenbaar.

Onze kaarten zijn te koop bij:
Op de website www.rubenrobijn.nl onder overigen/kaarten Ingrid
Centrum Collab in Zevenaar
Lidy Hendriks in Pannerden
Geert van Marwijk Glas & Schilderwerken in Pannerden
Schoonheidssalon Noortje in Lobith
Praktijk m.i.r in Doesburg
Kado4you.nl & Kado2you.nl
Coco Bizjoe in Halle
Reiki praktijk Senang Pannerden

 

Weet je of ben je ook een leuk verkooppunt? Laat het ons weten.

De eerste vonk….

Je kent het vast wel, plotseling krijg je een briljante ingeving of idee. De eerste paar minuten ben je intens blij maar dan weet je eigen hoofd het haarfijn de grond in te boren.
Waarom eigenlijk? Veel van deze gedachten komen voort uit onze jeugd. Wij zijn bijna allemaal opgevoed met de woorden: pas op! Kijk uit! Denk na of is dat verstandig?
Deze woorden zijn inmiddels een radarsysteem geworden in je hoofd en werken nog steeds door in je leven. Deze woorden werken voor je maar ook tegen je. Ze zorgen ervoor wat je al jong geleerd hebt, namelijk vertrouw niet op je gevoel.
Krijg je vandaag of morgen een geweldig idee zorg dan dat je hoofd het niet compleet overneemt maar blijf in je gevoel. Wat zorgde ervoor dat jij zo blij werd van jouw idee? Houd deze vonk vast en laat je niet mis(leiden) door je hoofd. Trek de stoute schoenen aan en ga op avontuur.

Ook voor ons is dit een nieuw avontuur. Geregeld zullen we een kaart toelichten uit onze kaartenlijn.